Helpdesk vacatures

De leukste helpdeskbanen vind je hier! Vind je het leuk om mensen te woord te staan, ze tekst en uitleg te geven of oplossingen te bedenken voor hun problemen, zoek dan in onze vacatures naar een baan die je op het lijf geschreven is.
 
Je wordt niet overspoeld met duizenden niet-relevante vacatures, maar kunt gericht zoeken naar de gewenste functie. Misschien wil je aan de slag als (Junior) Support Medewerker of klantadviseur om klanten vooral telefonisch en/of per mail te adviseren en ondersteunen. Eventueel in een andere taal die jij vloeiend spreekt en schrijft. Maar misschien wil je ook meer verantwoordelijkheid en de klantenservice beheren. Twiglers begrijpt dat en helpt jou de juiste plek te vinden door je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten.
 
In deze sector moet je beschikken over een goed empathisch vermogen, een proactieve instelling hebben, oplossingsgericht zijn en houden van resultaat. Andere belangrijke kernwoorden zijn: enthousiasme, correctheid en een hoge concentratie. Je bent een ambassadeur van het bedrijf waarvoor je werkt en hebt affiniteit met het product
 
Alle beroepen die aansluiten op jouw persoonlijkheid, opleiding en competenties zijn verzameld en gecategoriseerd op onder meer mbo- en hbo-niveau. Verder kun je filteren op de gewenste locatie binnen een bepaalde straal, het aantal uren en op trefwoorden.