Vacature

Wij zijn op zoek naar een allround IT’er met goede communicatieve vaardigheden en ruime ervaring met volledige klantomgevingen.

Je functie en werkzaamheden

Als on-site systeembeheerder ben je verantwoordelijk voor een aantal ‘eigen’ klanten. Je bent de tussenpersoon tussen de helpdesk, remote-services en de eindgebruikers. Een belangrijk deel van jouw verantwoordelijkheid is om te zorgen dat klantnetwerken voldoen aan onze best-practices. Zo garanderen we een zoveel mogelijk storingsvrij netwerk voor de klant. Het up-to-date houden, aanvullen en verbeteren van deze best-practices is ook onderdeel van jouw taak. Daarnaast begeleid je migratie- of installatieprojecten en rol je af en toe nieuwe werkplekken en apparatuur uit. Een veelzijdig helpdeskteam en de diverse specialisten bieden je ondersteuning, zowel on-site als remote.

Het is in eerste instantie een voltijds functie van 40 uur, maar speciale wensen zijn bespreekbaar.

Je team

Je gaat deel uitmaken van het Operations team van 6,4 personen. Iedereen is redelijk breed georiënteerd maar we stimuleren een specialisatie. Kies een oplossing of technologie die je ligt en ga je erin verdiepen, je krijgt van ons de middelen. Door je specialisatie zal je naast het systeembeheerwerk regelmatig ingezet worden op projecten. Dat zorgt voor voldoende (en leerzame) afwisseling.

Wat zoeken wij in jou (soft skills)

• Zelfstandig en goed georganiseerd (deze functie heeft veel vrijheid)
  • Communicatief en hulpvaardig (dat willen we zijn voor onze klant)
  • Professioneel en representatief (je representeert ons hele bedrijf)
  • Goede teamspeler
  • In bezit van Rijbewijs B (3-4 dagen per week bij klanten)
  • Flexibel in werktijden en -dagen (uitzondering, geen regel)

Vereiste kennis

• Medior/senior ervaring in de IT
  • Goede kennis van Windows Server OS
  • Goede kennis van Windows Desktop OS
  • Goede kennis van virtualisatie met VMWare/ Hyper-V en Storage devices
  • Goede kennis van netwerken/ routers/ modems/ firewalls
  • Ervaring met business applicaties als Finance-, CRM-, DMS-pakketten etc. is een pré
  • Kennis van Linux is een pré
  • Kennis van Hardware is een pré

Wat bieden wij

• Informele werkomgeving
  • Een hecht team van collega’s
  • Een persoonlijk opleidingsplan
  • Marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
  • (Door)groei mogelijkheden
  • Ambitieuze groeiplannen voor het bedrijf
  • Gezamenlijke lunch
  • Flexibele werktijden of werkdagen zijn bespreekbaar
  • In-house squashbaan (medio 2017. Lang verhaal maar dat vertellen we je nog wel)
  • Goede koffie

Over Campai

Besteed je ICT Beheer uit aan de Professionals van Campai. Automatiseren kan ook leuk zijn. Strategisch Partnerschap. Uitmuntende Support. Heldere Communicatie. Ruime Praktijkervaring. Services: IT beheer, IT Servicedesk, Informatiebeveiliging.