Vacature

Voor onze opdrachtgever in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Telecom Support Engineer, voor dienstverband.

Ben jij een ICT' er met je MBO niveau 4 diploma op zak en hou je van bezig zijn? Lijkt het je heerlijk om deels op kantoor n Amsterdam te werken, maar ook om onderweg te zijn? Op momenten dat je niet op kantoor bent, ben je bij de klant en richt je zijn telefonie en werkplekomgeving in en geef je presentaties en trainingen bij partners en klanten. Terug op kantoor draai je mee op de helpdesk. Je lost 2e lijns storingen op het gebied van VoIP en IT vraagstukken op. Daarnaast werk je mee met het uitvoeren van migratieprojecten.

• Je hebt minimaal een afgeronde MBO niveau 4 opleiding,
  • Kennis en interesse van producten en diensten op het gebied van telecom en ICT,
  • In staat om complexe problemen te doorgronden en op te lossen,
  • Ook in staat om op een structurele wijze veel voorkomende incidenten (call-analyse) op te lossen,
  • Geen bezwaar om stand-by diensten te draaien en ondersteuning te geven bij calamiteiten buiten kantooruren,
  • Je staat voor je werk en je afspraken,
  • Zelfstandig en representatief en sociaal vaardig,
  • In het bezit van rijbewijs B.

Vaardigheden die jij bezit:

• IP (VoIP) en/of kennis van netwerken,
  • Redelijke kennis van Routers, Firewalls, VPN, VLAN en IP (sub)netten,
  • Zo uitgebreid mogelijke kennis van (zakelijke) vaste telefonie is een pre,
  • Installaties verrichten van Microsoft pakketten zoals Office 365 en Teams,
  • Je werkt graag in een team,
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk goed, beheersing van de Duitse taal is een pre,
  • Je hebt ervaring met het uitvoeren van traces en Wireshark (of bent bereid om dit te leren),
  • Je vindt het geen probleem om problemen bij klanten telefonisch op te lossen.